Pincéből szabadulós élmények

Merészkedj le társaiddal az egri vagy a miskolci belváros több százéves épületeinek egy-egy elhagyatott pincéjébe, ahol átélhetitek a bezártság és rohamosan fogyó idő feszültségnövelő élményét.
MágikusPince Egerben
 
Egy egri pincében, mélyen a vár tövében megélhetitek, hogy milyen érzés az idő múló nyomása alatt valóságban is kinyitni a titkos ajtókat, a számzáras és kulcsos lakatokat; keresgélni és kombinálni a különböző képeket, kódokat, tárgyakat, megfejteni az újabb és újabb rejtvényeket. Ez más, mint Magyarország többi szabadulószobája, hiszen a játéktér pincéje különösen hosszú. A három különböző helység összesen 150 négyzetméternyi, hamisítatlan egri hangulatban találkozhatunk csontvázakkal, boroshordókkal is.
 
 
Levezető program TIPP!  Ha már úgy is Egerben jártok, akkor természetesen irány az Egri Vár, és a Minaret, vagy lazuljatok egyett a Török-fürdőben
 
ElmeHáza Miskolcban
 
Miskolc első és egyetlen, valódi szabadulós játékára is invitálunk. Fussuk át gyorsan a páylákat, aztán irány a foglalás! 
 
1. Első pálya: csapatoddal együtt bezárnak egy több helységes pincerendszerbe, ahonnan különféle logikai feladatokat megoldva kell megtalálnotok a kijutás kulcsát az ElmeHáza, jelenlegi első pályáján, ahol a házigazda a nagysikerű Fűrész filmekből ismert Billy.  
 
2. Rejtek pálya: ezen a nyomozós pályán a hírhedt maszkos gyilkost rejtekén kell kinyomozni, hol és mikor csaphat le újra. Összesen 60 percetek van megtalálni a megoldást, mert a gyilkos maszkos hazatér, és nem az a vendégszerető fajta... Épp ezért ez a pálya két részes, mert, ha nem iskerül megoldani a rejtélyt, a gyilkos börtöéből is ki kell szabadulni. 
 
3. Rítus pálya: egy rituális  gyilkosság áldozatai lesztek hamarosan, hacsak nem juttok ki a pincéből, amihez nem csak a furfangosságotokat, de a bátorságotokat is próbára kell tenni. 
 

 

Levezető program TIPP! Ha már Miksolcon jártok ugorjatok, ki Lillafüredre kirándulni, kisvasutazni, pisztrángozni, vagy pihenjétek, beszéljétek ki a történteket a Barlangfürdőben Miskolctapolcán.

Négy Fal Közt Egerben

A recept itt sem különbözik a megszokott szabadulós játékoktól: 1 óra alatt kell kijutni a lezárt, lakatokkal teli szobából. Jelenleg egy pályán próbálhatjuk ki magunkat a Négy Fal Közt  termeiben. Az 1920-as évek szesztilalomtól terhes időszakába kalauzol, ahol szeszcsempészek fogságába esett a csapatunk. Viszont épül a második, Zombiland pálya, ahol majd zombítlanító ellnszert is ki kell kevernünk a szabadulás mellett. a legjobb az egészben pedig az, hogy a Négy Fal Közt Szépasszonyvölgyben található, így örömünnepet és búfelejtőt is stílusosan tarthatunk a közeli pinékben.