Felfújható vízi kalandpark Csopakon

Csúszdák, katapult, akadálypályák és a világ első felfújható kötélhintája képezi a csopaki strand idén nyíló vízi kalandparkját, ahol a bevállalós felnőttek és az örökmozgó gyerekek alkotják majd a törzsközönséget. A fázósaknak pedig neoprén ruhát biztosítanak.

Az idei szezontól a csopaki strandon várja a vízi kalandokat előnybe részesítő vakációzókat Magyarország legújabb, felfújható vízi kalandparkja. A 800 négyzetméteres pályán különböző ügyességi játékok, csúszdák, hinták, rámpák állnak készenlétbe, hogy a vállalkozó kedvűek meghódítsák őket.

A pályát úgy alakították ki, hogy felnőttek és gyerekek is használhassák. A jórészt felfújható elemekből álló parkban egyszerre negyvenen tehetik próbára az ügyességüket. Vannak akadályok, például az egyensúly gerenda, amelyik azoknak kedvez, akik párosával próbálkoznak a pályán. A mászófalon, vagy a katapulton,  egyedül is próbálkozhatunk. Aki vízbe eset, könnyen visszakapaszkodhat a pályára a rámpák segítségével.

Az üzemeltetők figyelnek a biztonságra: bár az elemek felfújhatóak, nincsenek sorják és éles szélek, amik sérülést okozhatnának. A parkban neoprén ruhát is tudnak biztosítani, ami jól jön, ha szelesebb az idő, vagy valaki úgy érzi, fázna a vízben.

A pályára fél órára, egy órára, egy napra és egy hétre szóló bérletet is lehet váltani.
És ha nagy a csapat, azt is meg lehet oldani, hogy csak mi foglaljuk el a pályát.