Nagy Észak-alföldi fürdőmustra

Sehol máshol az országban nincs annyi strand, aquapark, élményfürdő, csúszdapark, fedett és fedetlen fürdőrészleg, mint az Észak-alföldi régióban. Górcső alá vettül, hol és mit találunk a régió fürdővárosaiban.

Szóval, aktuális fürdőzési lehetőségek az ország legnagyobb és legizgalmasabb termálrégiójában, Észak-Alföldön:

Mivel mással is kezdhetnénk a sort, mint Hajdúszoboszlóval, mely évek óta a legnépszerűbb alföldi fürdőváros. A fiatalos, pezsgő, családbarát üdülőhely strandja többek között mediterrán tengerparttal, hullám-, pezsgő-, gyermekmedencékkel nyújt felejthetetlen élményt. A fedett élményfürdőben a privát fürdő, relaxszoba, a tematikus fürdővilág vár bennünket. Bátorságunkat egy igazi csúszdaparadicsomban tehetjük próbára. Van itt négypályás versenycsúszda, kamikáze, óriás csavarcsúszda, őrült folyó, szabadesős alagút, valamint vízhurok, szuperhullám, cunami, űrcsónak.

A megújult Aquaticum Debrecen a Nagyerdő szívében spa- és wellness szolgáltatásokkal, programokkal csábít fürdőzésre. A komplexumban több termálmedence, hullámmedence, gyermekmedence, többféle csúszda, mászófal, sodrófolyósók és vízichopper nyújt tartalmas szórakozást.

Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőn bel- és kültéri gyógyvizes medencékkel, pezsgőfürdővel, relaxációs kezelésekkel, a pool-bárban frissítő koktélokkal garantálják a kikapcsolódás élményét. A kisebbek számára a Kincses-sziget, csúszdapark, hullámmedence, vízfüggöny, vadvízi sodrófolyosó biztosítja a felhőtlen vízi hancúrozást.

A tavalyi évben az Év feltörekvő fürdőjének választott Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központban gyógyvizes és élmény medencék, valamint Európa leghosszabb ponyvacsúszdája gondoskodik az egész napos szórakozásról. Amikor pedig már megunnánk a vízi élményeket, igénybe vehetjük a homokos, labdajátékokra alkalmas pályákat, vagy mini golfozhatunk.

Kisújszálláson a Kumánia Gyógy- és Strandfürdőben több beltéri és kültéri medencével, szaunákkal, sportpályákkal és egy csónakázótóval várnak minket. A fürdő mellett szálloda, ifjúsági szálláshely, kemping és gyógyászat működik, így igényeinket komplex módon képesek kielégíteni.

A Martfű Termál Spa ugyancsak biztosítja számunka a gyógyulást, pihenést. Alapszolgáltatásaik közé tartozik a fitneszterem, sóbarlang, valamint a medencetéri szauna használata is. Emellett csöppségeink pancsoló medencében és játszóházakban élvezhetik a játék örömét. A kényelmet biztosítja az is, hogy a fürdő közvetlen összeköttetésben áll a szállodával.

A vásárosnaményi Szilva Termál- és Wellnessfürdő kiváló felüdülési lehetőség azoknak, akik nyugodtabb fürdőzésre vágynak. A termálmedence mellett úszómedence, kültéri élménymedence, a gyerekeknek vízi óvoda nyújt kikapcsolódást. Az Atlantika Vizividámparkban 3 Anakondacsúszda, 2 Shuttle csúszda és fókashow biztosít felejthetetlen élményt. Továbbá Sonyval, a 300 kg-os oroszlánfókával is együtt úszhatunk.

Kisvárdán várfürdő működik a reneszánsz várkastély kertjében. Az új medencék és az élményelemek egész napos önfeledt szórakozásra csábítanak.

A balmazújvárosi Kamilla Gyógyfürdő gyógyászati kezeléseknél különös hangsúlyt kapnak a gyógynövények. Az 50 személyes szaunaház, mely jelenleg Magyarország legnagyobb szaunaháza, a testet és a lelket is kényezteti.

A hajdúböszörményi Bocskai Gyógyfürdő különböző élményelemekkel ellátott termálmedencék mellett a feszített víztükrű sportmedence az úszás szabad világát nyújtja számunkra A gyermekmedencék pedig biztosítják az önfeledt játék élményét.

Hajdúnánási Gyógyfürdő csendes, árnyas, parkosított területeivel kedvenc fürdőhelyünkét válhat, ha pihenésre vágyunk. A gyógyászati részlegen a folyamatos orvosi felügyelet mellett reumatológiai szakorvosi rendelés is folyik.

A nyírbátori Sárkány Wellness és Gyógyfürdőben a termálmedencék mellett egy 25 méteres úszómedence és egy állítható mélységű tanuszoda ugyancsak megtalálható. A Strandfürdőben kellemes környezetben, a szabad ég alatt élvezhetjük a napsütést, az úszást és a csúszdázást.

ÉLMÉNYTELI FÜRDŐKALANDOKAT KÍVÁNUNK MINDENKINEK!