4 SZÉP kártyás utazási tipp

Idul a vakáció, irány a nyár! Használjuk ki, hogy még van egy icike-picike időnk, ha ne csak spontán nyaralásra tudjunk elindulni. Mutatunk néhány olyan tippet, amivel nem csak spórolhatunk, hanem még több élményt is zsúfolhatunk a nyárba.

1.  Válasszunk szezonális csomagajánlatot!

Ha egyáltalán nem szeretnénk gondolkodni azon, hogy hol együnk, milyen programokon vegyünk részt a vakáció ideje alatt, kiváló csomagajánlatokra lelhetünk, melyekben már előre összeállítják nekünk a környékre jellemző legjobb dolgokat. 

Sok helyen túrázás, kerékpárbérlés, termálfürdőzés is már benne van a csomagban a szállás és az étkezés mellett. A SZÉP kártyáról mindent tudunk fizetni, sőt a szállásra és a fürdőkre, wellnessezésre mind a három zsebből költhetünk korlátlanul. Plusz érv a csomagajánlatok mellett, hogy lényegesen kedvezőbb és könnyebb utazási forma, mintha mindent magunknak válogatnánk össze.
Itt gyűjtöttünk össze nagyon sok csomagajánlatot 


TIPP! Vidéki pihenés sok programmal: 25 legjobb hangulatú falusi szálláshely

2. Utazzunk hétköznap!

Akár barátnős kedd-szerdát vagy egy hirtelen felindulásból elkövetett családi elvonulást is érdemes tervezni, mert akár olcsóbban is kaphatunk szállást, és biztos lesz hely a legjobb éttermekben is.  A számlával sem kell törődni, mert a SZÉP kártya vendéglátás alszámláról már szinte minden helyen fizethetünk.
 Itt gyűjtöttük össze a SZÉP kártyákat elfogadó éttermeket


TIPP! Hétköznapi álatkerti séta: 10 kötelező hazai állatkert

 

3.  Költsünk kultúrára is!

Végre megnézhetünk egy jó kiállítást, és az árával sem kell törődnünk. Menjünk el egy várva-várt koncertre vagy színházi premierre akár az ország másik felére, mert a SZÉP kártya szabadidő keretét ezekre mind fel tudjuk használni az elfogadóhelyeken. Nyárfüggőknek is van egy jó tippünk: a nagy nyári fesztiválokra is vidáman meg tudjuk vásárolni a napi jegyet vagy bérletet a SZÉP kártyáról!
Itt szedtük össze a nagy nyári fesztiválokat!   

4.  Fizessünk most, utazzunk később!

Ha tényleg szűkében vagyunk a szabadságnak a nagy nyári vakáció előtt, válasszuk ki most a nyári pihenés célpontját és fizessük ki előre a szállást a SZÉP kártyáról.

HOVA UTAZZUNK? ORSZÁGOS ÚTI TIPPEK ITT>>