Árpád Fürdő: a szecessziós műemlék fürdő

A királyok városában, Székesfehérvár óvárosában található az egyik legszebb vidéki day spa. A műemlék épületben megtalálható minden, ami egy modern day spa-tól elvárható, fűszerezve egy csipetnyi különleges eleganciával, ami a század eleji szecessziót jellemzi.

A több mint 100 éves műemlék fürdő nemrég teljes körű felújítást, valamint bővítést követően nyitotta meg kapuit újra Székesfehérvár óvárosában.

Tökéletes helyszín, ha ki szeretnénk szakadni a hétköznapok rohanásából, hiszen itt minden a vendégek kényelmét, testi-lelki felfrissülését szolgálja. A kedves és figyelmes személyzet, a halk, relaxáló zene, a szaunákból áradó gyógynövények illata mind-mind erősíti a hely szellemét, amiből a századelő nyugalma sugárzik.

A fürdő szolgáltatásokon kívül wellness masszázs, autentikus Thai masszázs szalon, SPA manikűr/pedikűr szalon, és fodrászat is a vendégek rendelkezésére áll.

A régi épületszárnyban török „Szeráj" pihenőtérben pihenhetünk a csendes félhomályban, de ha dinamikusabb környezetre vágyunk, csak át kell sétálnunk az új szaunavilágba, ahol élménymedencéket, finn szaunákat, infra szaunát, és gőzkabint is használhatunk, melyekhez nem kell külön belépőjegyet vásárolni, hiszen ezeket a szolgáltatásokat a belépőjegy már magában foglalja.

A szauna világban minden nap 4-8 alkalommal szaunaprogramok várják a szaunázás szerelmeseit, melyeket szakképzett szaunamesterek tartanak. A legfelső szintről csodás kilátás nyílik az épület kupoláira, a környező templomok tornyaira, valamint a szélvédett és virágokkal borított mediterrán belső udvarra, ahol szép időben remekül lehet élvezni még a késő őszi langyos napsugarakat is.

A különleges, üveg tetejű bárban nem csak hűsítő koktélokkal, de remek salátákkal, fagyi kelyhekkel is kényeztethetjük magunkat, mielőtt immár megújult erővel, felfrissülve újra belevetnénk magunkat a hétköznapok kihívásai közé.

TIPP! Ha székesfehérváron járunk, látogassunk el a Koronás Parkba is!