VeszKrémes: a hivatalos városi sütemény

A Veszprémi krémes azaz a „VeszKrémes" a város igazi desszert-különlegessége, mely óriási népszerűségnek örvend megalkotása óta és amely a megyeszékhely nevét és logóját viseli. Ráadásul isteni finom!

Ha Veszprémbe járunk, a város hivatalos süteményének feltétlenül áldozzunk pár percet és élvezzük a borús őszi-téli időjárás idején is a napfényes nyarat idéző,  selymesen olvadó ízét.

A Mackó Cukrászda  helyi specialitása vérbeli  cukrászipari csoda: egyszerre hagyományos és egyszerre tud újat is hozni, hiszen ízvilágában és formájában sajátosságot képvisel.
A hagyományos krémes alapanyagok mellett ugyanis a süteményben megjelenik a karamella és a cappuccino íz is.

A Mackó Cukrászda az egykori Korona szálló épületében található, klasszikus cukrászdaként és snack bárként üzemel az év minden napján, és a szlogenük mindent elmond a vendéglátást nem csak munkaként, de szerelemként űző gárdáról: „A lehetetlent azonnal megoldjuk, a csodára kicsit várni kell".

Veszprémben járva azonban nemcsak a kulináris élvezetekért érdemes elmenni, hiszen a város megannyi látnivalóval, történelmi és szakrális emlékkel tud szolgálni, nem hiába nevezik a "Királynék városának"! 

TIPP! Felsorolni is nehéz lenne, mi mindendeért érdemes ellátogatni Veszprémbe, de egy kis ízelítő ITT található!

A gyermekek is megtalálják kedvükre való programjukat, nekik is állítottunk össze egy kis ajánlót.