4K videó készült a Zselicvölgyről

4K videóval csinál kedvet a látogatáshoz a Kaposvártól 20 km-re, Hajmáson épült Zselicvölgy Szabadidőfarm. A Zselic zöldellő dombjai közt egy kis tóval, teniszpályával, kellemes házakkal és saját csárdával kiegészülő szabadidős park egészen lenyűgöző képet fest madártávlatból.

Aki szereti a vidéki csendesebb,  a természethez közeli időtöltést, de nem mondana le egy szálloda szerteágazó szolgáltatásairól és kényelméről, annak a Zselicvölgyi Szabadidőfarm például nagyon jó kikapcsolódást jelent.

A szabadidőfarmon használatba vehetjük a foci-, röplabda- és teniszpályát, bérelhetünk kerékpárt, de a látványpince, a kültéri medence és a wellness-szolgáltatások széles palettája is rendelkezésre áll. 

Egyébként is jól választ, aki a Zselic dombjai között tölti el a szabadságát, hiszen hatalmasakat lehet kirándulni, kerékpározni a környéken, a közelben érdemes meglátogatni a Kaposvári Virágfürdőt, az idén átadott Zslici Csillagoségbolt-parkot, a Desedát vagy a Bőszénfán Szarvasfarmot, ahol nem csak szarvasokat láthatunk közelről, de őzcsapatot, sárban dagonyázó bivalyhordát is. Ősszel vadlesre indulhatunk, vagy élvezhetjük a környék kellemes borait és gasztronómiai különlegességeit. Utóbbiakból a szabadidőfarm saját csárdájában is kaphatunk autentikus kóstolót.